Són moltes les industries alimentàries que tenen la llet com a base o ingredient principal de molts dels seus productes i que busquen la màxima qualitat i excel·lència de les matèries primeres per poder donar un producte final immillorable.
La nostra llet
La llet com a base o ingredient principal de molts productes de la indústria alimentària
Pasteurització
La llet acabada de munyir és pasteuritza al moment per arribar a les indústries alimentàries amb totes les exigències de qualitat i seguretat alimentària.
Control de qualitat
Per garantir un producte segur i saludable, implementem rigorosos controls de qualitat a cada etapa del procés: selecció de matèria prima de la nostra granja i de granges certificades, controls analítics abans i després de la pasteurització, monitorització del procés de pasteurització i verificació del producte final.
Certificacions
Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality)
La nostra llet disposa del Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality) que garanteix les millors condicions de les nostres vaques tenint en compte uns pilars essencials que són: una bona alimentació, una bona salut i el màxim confort.Per poder obtenir aquesta certificació les nostres vaques són avaluades periòdicament a través de diferents criteris que garanteixen oferir el millor producte que és la nostra llet.
Certificació SAE (Sistemes d’Autocontrol Especific)
També disposem de certificació SAE (Sistemes d’Autocontrol Especific) per a l’exportació de productes làctics. Això garanteix l’origen de la llet i la seva traçabilitat per poder complir i avalar les normes d’exportació de cada país i donar una garantia de qualitat del producte.